dimecres, 7 de novembre del 2007

Declaració d'intencions

Per a què ens entenguem, una rotonda és un cas especial de intersecció, on s´hi troba un nucli central circular ( no cal que sigui rodó ) que no es creua pel mig, que es troba senyalitzada com a tal ( senyal s. 200 ) i que la preferència la té aquell vehicle que circula per dins , és a dir el de l'esquerra.
Un motorista és aquell que porta un vehicle de dues rodes o tres simètriques, o asimètriques ( motocicleta amb sidecar ), pero que també li afecten totes les normes de circulació i seguretat vial.
I finalment, un peató és aquell que va a peu o en petit vehicle, però que també participa en la circulació, amb drets i deures.
En aquest espai el que m'agradria és analitzar, o discutir si voleu, la transformació que té una persona des que és simplement un peató , es transforma en un quatre rodes , després en un motero i finalment passa per una rotonda, i es troba amb tots els rols que ell mateix ha estat, però que no reconeix i tampoc respecta.

Des d'aquí, vull crear un espai de debat, un espai on la persona es pot retrobar en tots els estadis i actituds de risc que provoqui o li provoquin, i podrà acabar recreant-se en qualsevol dels rols exposats.

Heus aquí un espai d'acollida a tots aquells motoristes que respecten la normativa de circul.lació, i un espai de denúncia per tots aquells motars que es converteixen en delinqüents només posar-se damunt d'un manillar.

Espero que us agradi i us serveixi de punt de trobada i d'aprenentatge!!!